Om Os

Egentlig skulle der stå noget her, der gør os helt eventyrlige, så du imponeres af luftkasteller af uvæsentlige ord. Men sådan gør vi ikke.

Hos Zan – stof & interiør er vi ærlige og autentiske. Derfor fortæller vi dig helt oprigtigt, og med stolthed, hvorfor vi sælger møbelstoffer og spændende interiør af bedste kvalitet via vores webshop. Hos Zan har vi en håndværksmæssig erfaring fra møbelpolstring i en interessant kombination med en profession fra fagområdet e-handel – alt sammen i én og samme virksomhed.

Det er vores motivation til at iværksætte en webshop, hvor du fuldt ud kan fokusere på dine indkøb fra vores brede udvalg af spændende varer. Vi har nemlig allerede sikret, at der alene forhandles møbelstoffer og interiør af højeste kvalitet til markedets bedste priser. I kraft af vores mangeårige profession med e-handel, garanterer vi samtidig for din sikkerhed som kunde og med en pålidelig leverance.

Sagt med andre ord, så har vi så stor passion for møbelstoffer og interiør, at vi kun leverer dem af bedste kvalitet – det står vi inde for!

Efter vores bedste overbevisning er de møbelstoffer og det interiør vi leverer, i kraft af vores samarbejde med gode leverandører, noget nær det mest fuldendte og perfekte der findes på markedet. Mange af vævningerne fra møbelstofferne finder du både som møbelstoffer, plaider og i puder, alt sammen i en uovertruffen slidstyrke og et utal af mønstre og farvevariationer, både de mere traditionelle men også nyudviklede. Samtidig begejstres vi selv over vores udvalg af spændende interiør af god kvalitet. Interiør, der giver dig mulighed for indretning af dit hjem, i harmoni med din personlige stil og interesser.

Vi er klar til at hjælpe dig med råd og vejledning om møbelstoffer, interiør og om dine muligheder i forhold til sammensætning og nyskabelse.

FIRMA OPLYSNINGER

  • Zan.dk – Stof & Interiør
  • Kontaktperson: Christian Haugaard Brix – christian@zan.dk
  • Rebslagervej 11
  • 9300 Sæby
  • CVR: 34919836
  • Telefonnummer: +45 81 24 14 15

KUNDESERVICE

Har du en forespørgsel til et af vore produkter, spørgsmål til en ordre eller hvad der ellers kunne være, kan du skrive til os via formularen under Kontakt.
Vi svarer dig på din e-mail inden for de næste 24 timer.
Du kan tilmed kontakte os nede i højre hjørne i "CHAT" boksen.

Vi ser frem til at høre fra jer og give jer den bedst mulige betjening!